Badeland

Hos CampOne Bøjden Strand kan du nyde vores lækre indendørs badeland hele sæsonen, lige som vores udendørs badeland har åbent hele sommeren fra ca. 1/6 til 30/8. Her er sjov og underholdning for hele familien i trygge omgivelser – og masser af plads til at nyde aktiviteterne fra liggestolene langs bassinkanten.

Åbningstider: Hver dag kl. 9.00 – 20.00 (i campingpladsens åbningstid)

Selv om CampOne Bøjden Strand ligger lige til havet, er det ikke alle dage, hvor vejret tillader en tur i bølgen blå. Det er heller ikke alle, der er lige trygge ved at skulle bade i havet.

Men uanset vejret og jeres præferencer har du altid mulighed for at nyde vores indendørs vandland året rundt. Her er der plads til masser af sjov og underholdning året rundt – om det regner og hagler eller sner!

Om sommeren har vores udendørs vandland også åbent. Her kan du introducere ungerne til det våde element, inden I tager ned til havet, der kun ligger få skridt fra CampOne Bøjden Strand. I kan også bare blive i vores badeland hele dage og tage alle de ture i den store, udendørs vandrutsjebane, I har lyst til.

Velkommen i det indendørs vandland

Det indendørs vandland er populært hele året rundt. Der består af et stort bassin, der er 140 cm dybt og udstyret med glidesliske og boblezone. Derudover er der et sikkert børnebassin, som kun er 50 cm dybt. Her kan ungerne muntre sig i den store legeborg med rutsjebaner, ligesom de kan udforske og svømme ind i borgen. Her er timevis af underholdning og plads til tumlen for de mindre børn.

Du kan også nyde en tur i vores lækre sauna. Den er placeret øverst oppe, så du kan nyde den fantastiske udsigt over det Sydfynske Øhav og hele badelandet. Endvidere er der direkte udgang til den udendørs pool.

Nyd sommeren i vores udendørs badeland

Åbningstider: Fra ca. 1. juni til 1. september hver dag kl. 9.00 – 20.00

Det indendørs badeland er åbent hver dag hele sæsonen fra april til oktober. Fra 1. juni suppleres det af den store udendørs swimmingpool på 140 cm’s dybe med en kæmpe vandrutsjebane for dem, der tør.

Den udendørs swimmingpool er placeret i direkte forbindelse med det indendørs badeland og lige ved siden af Restaurant & Café Bøjden Strand. Ud over vandrutsjebanen er der masser af solvogne, borde og stole omkring poolen.

Det udendørs børnebassin har en glidesliske til det store bassin og en vanddybde på 50 cm. Der er mulighed for servering fra restauranten omkring den udendørs pool.

Om aftenen bliver området omkring poolen omdannet til et sydlandsk paradis, hvor I kan nyde mad fra restauranten og få en godnatdrink, som I kan nyde i sommernatten.

Priser fra 1/9 til 31/5

Priserne gælder indendørs badeland 

(Husk! en 10’er til de aflåste skabe)

 • Pr. Indgang: 25 kr.
 • 10 turs kort: 150 kr.
 • 20 turskort: 210 kr.
 • 40 turskort: 350 kr.
 • Solarium: 35 kr.
 • Gæster: 60 kr.

Priser fra d. 1/6 – 30/8 inklusiv udendørs badeland

Priserne gælder både inden- og udendørs badeland

(Husk! en 10’er til de aflåste skabe)

 • Pr. Indgang: 30 kr.
 • 10 turs kort: 175 kr.
 • 20 turskort: 250 kr.
 • 40 turskort: 400 kr.
 • Solarium: 35 kr.
 • Gæster: 60 kr.

Du har også mulighed for at booke jeres ferieophold med fri indgang i badelandet i hele opholdsperioden.

Se indendørs badeland live

kalender ikon, book online

Book online

Spar op til 50%
når du booker online

BOOK ONLINE NU

Find os på Facebook

Forpagter 2018

Vi søger forpagter til Restaurant & Café til...

SE MERE HER

Sæsonpriser 2018

Er nu opdateret her på siden. Priserne på...

SE MERE HER