Aktivitetskalender

 

Lørdag d. 21. oktober

Kl. 11.00: Rundvisning med smagsprøver på Skagen Bryghus. Pris Kr. 150,- pr. pers. inkl. smagsprøver. Tilmelding på tlf. 98 45 00 50 – www.skagenbryghus.dk.
Kl. 11.00: ”Intro til Anchers Hus” – Anna og Michael Ancher er to af de absolutte nøglefigurer i kunstnerkolonien på Skagen. På denne omvisning får du en introduktion til deres liv og værk samtidig med at vi bevæger os rundt i de rum de levede i. Gratis for museets gæster.
Kl. 14.00: Offentlig børneomvisning på Skagens Museum – for børn i følgeskab med voksne. Malerierne bliver næsten levende på denne omvisning for alle børn – og deres voksne. Vi møder kvinder i smukke kjoler og grove fiskere i stormvejr. Vi hilser på en lille pige, der sidder alene i en flot blå stue og vi undersøger,
hvorfor skagensmalerne mon rejste hele vejen til Danmarks nordligste by for at male deres berømte malerier. Gratis for museets gæster.
Kl. 15.00-18.00: Live musik på Skagen Bryghus med ”Sæby Tyrolerorkester” (Tyroler + Dansktop) & ”GreyBeard Boogie” (Texas Boogie + sydstatsrock).

Søndag d. 22. oktober

Kl. 12.00 CampOne Grenen Strand lukker.

Tak for en fantastisk sæson 2017 og på gensyn i 2018

Book online

Spar op til 50%
når du booker online

BOOK ONLINE NU

Find os på Facebook

Ferie-Fritid 50% rabat

Kære alle sammen! CampOne er at finde på...

SE MERE HER

Feriemesse i Odense 27/1-29/1

Vi glæder os til at møde jer på...

SE MERE HER