Luk oversigt

Bedsteforældre tilbud

Tag alle dine børnebørn u/12 år, og kæledyret med på verdens bedste campingferie i egen vogn – på en valgfri CampOne plads! Med i pakken får du: fri entré til badeland, fri brusebad, fri wifi, strøm, miljøgebyr og meget meget mere…

Priseksempler:
3 dage: 1.414 kr.
5 dage: 1.794 kr.
7 dage: 2.174 kr.

Forældrene er selvfølgelig velkommen til at komme på GRATIS dagsbesøg, da I får et CampOne VIP kort med i tilbuddet. Og HUSK! Dit CampOne VIP kort gælder for hele sæsonen, så det kan også bruges senere. Læs mere om CampOne VIP her og se alle fordelene.

Er dette tilbud lige noget for dig skal du blot booke vores Senior +55 tilbud og tilkøbe CampOne VIP. CampOne VIP er gældende i uge 27, hvis du booker bedsteforældre tilbuddet.

Dette tilbud er ikke gældende i uge 28 til 31.

Se gyldighed og vilkår under menupunktet Senior +55 tilbud.

Sådan booker du
Hop ind på den ønskede CampOne campingplads, som du ønsker at besøge. Det kan du gøre ved at klikke på kortet herunder. På deres hjemmeside står et direkte nummer, hvor en af vores flinke lejrchefer vil fortælle nærmere og eventuelt booke ferien for dig, præcis som du ønsker den! Og ellers kan den også bookes online i vores bookingsystem. Her skal du booke vores “Senior +55 tilbud” og tilkøbe et CampOne VIP kort for at opnå de omtalte priser.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie!

Vælg din CampOne plads på kortet

Hop ind på den enkelte plads for at booke direkte.