BOOK ONLINE
chevron-left
chevron-right
Klik på billedet for at se det stort

Voksne

Børn 0-11 år

CampOne Tour

Hvad er CampOne Tour?

14 dages sommerferie hvor du frit må rejse mellem alle CampOne’s campingpladser i hele landet! Det eneste krav er, at du minimum vælger 3 destinationer – men du må også vælge alle 5 hvis du ønsker det!

Ren forkælelse uanset hvilken campingplads du booker!

Med i prisen får du fri strøm, WIFI og brusebad. Vi glæder os til at give dig nogle skønne campingoplevelser. CampOne’s campingpladser er ikke ens. Vælger du Grenen – er du på Toppen af Danmark, direkte til skøn strand og i gåafstand til by og havn. Ajstrup får du storbyferie tæt på, du er i cykelafstand til Århus, direkte til strand, med kæmpe overdækket pool og skøn legeplads med pirattema. Assens er en hyggelig bycamping i gåafstand til Assens Centrum, direkte til strand og marina, der er spændende legeplads med spacetema. Bøjden har den mest fantastiske havudsigt og strand, som man kun drømmer om, der er inden- og udendørs badeland, flydebro, vandlegeplads, minigolf og restaurant direkte på pladsen, du er 10 km fra Faaborg Centrum & havn, hvor der er mulighed for skønne oplevelser. Holbæk ligger i gåafstand til Holbæk Centrum og havn, tæt ved pladsen ligger Holbæk skønne marina, der er flot legeplads med vikingetema, overdækket pool, jacuzzi, sauna og udendørs fitness. Der er mulighed for at booke wellnessbehandlinger.

Oplev Danmark i dit eget tempo

Ingen stres – kun ren afslapning! Du vælger selv hvor du ønsker at starte og slutte din ferie. Og med CampOne’s campingpladser har du mulighed for at se stort set alle hjørner af Danmark.

Info og priser om tilbuddet

– Pris: 5.995 kr. ex. miljøgebyr
– 14 dages ferie i egen campingvogn/camper/telt.
– Perioden skal være sammenhængende.
– Gælder på standardpladser.
– Minimum 3 forskellige campingpladser.
– Gælder 2 voksne og hjemmeboende børn u/18 år.
– Inkl. strøm, Wifi og brusebad.
– Skal bookes fra lørdag til lørdag.
– Prisen er ex. miljøgebyr pr. person.
– Der er begrænset antal pladser i Grenen og Bøjden i uge 29 & 30.
– Der kan tilkøbes fri badeland og minigolf i Bøjden og Ajstrup.

Book allerede nu og sikre dig ledige pladser!

Tag kontakt til en af CampOne's campingpladser, så hjælper vi dig gerne med at sammensætte den perfekte ferie! Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til tilbuddet. Vi tager forbehold for udsolgte perioder.

Vi ønsker dig en rigtig god sommerferie!

14 dages sommerferie i egen vogn/telt
For hele familien 2 voksne og hjemmeboende børn under 18 år
FRA5.995,-
Med i prisen får du fri strøm, WIFI, brusebad m.m.
Du vælger selv hvilke 14 dage i sommerferien at du ønsker at booke. Dagene skal være sammenhængende. Prisen er ex. miljøgebyr.

Book en CampOne Tour og oplev Danmarks smukke natur!

Vælg en CampOne plads:

Gaven som ikke skal byttes

Køb et gavekort til skønne campingoplevelser

VALGFRIT BELØB - KØB HER
© Copyright CampOne – Hjemmeside af Greatly.dk
crossmenucross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram