BOOK ONLINE

Retningslinjer

Læs venligst disse informationer, det vil svare på mange af de spørgsmål som opstår når man ankommer til et nyt sted. Åbningstider i receptionen kan findes på den enkelte plads.

★ Hastigheden på hele campingpladsens område er 10 km/t. Her er mange børn der leger og vi henstiller til at dette bliver efterkommet – 10 KM/T!!

★ Bommen er spærret om natten mellem kl. 22.30 og 6.45. Parkering henvises til parkeringsarealet uden for campingpladsen. Åbning af bom, samt tilkalde af vagt udenfor bommens åbningstid koster 300,-. Gælder ikke i nødstilfælde. Adgangskortene til bommen gælder kun til pladsejerens bil. Bilen må kun parkeres på egen plads.

★ Brandfaren er stor på en campingplads. Der skal være mindst 3 meter mellem hver enhed. Orienter jer venligst hvor nærmeste slukningsmateriel er.

★ Der skal være ro på pladsen mellem kl. 23 og 7. Knallertkørsel er forbudt på pladsen. (Dog må bagage køres til og fra pladsen).

★ Check-in efter kl 13.00.

★ Afregning og afrejse skal foregå inden kl. 11.

★ Besøgende og overnattende gæster skal tilmeldes receptionen.

★ Hunde og barnevogne må ikke medbringes i bygningerne.

★ Udslagskumme til kemiske toiletter findes i servicebygningen, se plantegning.

★ Post og meddelelser til vore gæster, kan afhentes i receptionen.

★ Hunde er velkomne, men skal være i kort snor og luftes uden for pladsen på anvist område. Poser til “uheld” fås i miljøstanderne til hunde. Børn under 12 år må ikke gå tur med hunden på campingpladsen – og tag ikke hunden med på legepladsen.

★ Leg på legepladsen efter kl. 21 er ikke tilladt.

★ Unge under 21 år skal være ifølge med forældre.

I øvrigt henvises til standardreglement, der er opslået på pladsen.
Gaven som ikke skal byttes

Køb et gavekort til skønne campingoplevelser

VALGFRIT BELØB - KØB HER
© Copyright CampOne – Hjemmeside af Greatly.dk
crossmenucross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram